Vores køkken
Når du besøger os, sørger vi for, at du udelukkende får god og sund, dansk mad, som giver energi og velvære.
Når du besøger os, sørger vi for, at du udelukkende får god og sund, dansk mad, som giver energi og velvære til de mange timer, du skal tilbringe med at modtage mental føde fra foredragsholdere og undervisere.
Vores køkken er moderne og velindrettet, og vi har en holdning i forhold til indkøb og leverandører, der sikrer, at vi altid og udelukkende anvender gode og friske råvarer.
Hvis du har spørgsmål til forplejning under møder, kurser og konferencer, så tøv ikke med at tage kontakt til os.
Vi er optaget af at mindske vores madspild – og vi sorterer vores affald, således at madaffald bliver genanvendt. DAKA som er vores faste samarbejdspartner på det område, sørger for at madaffald, fritureolie og fedt bliver lavet til grøn energi, næringsrig gødning og biodiesel.
Har du specielle kostvaner eller -behov – og ønsker du nærmere information om indhold af allergene ingredienser i vores retter, er du altid velkommen til at spørge personalet i køkkenet – og vi tager gerne hensyn til alle vores gæsters behov – vi skal bare vide det!
Menukort / Vinkort på Laugesens Have
Se hvad vores køkken tilbyder netop nu
Altid gode og friske råvarer
Vi har udvalgt vores leverandører med omhu, så vi ved, at vi altid kan stole på vores levering og ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten.
Vi anvender økologiske produkter i et vist omfang, men er samtidig meget bevidste om oprindelsesland og transporttid. Vi vil nemlig hellere have almindelige danske gulerødder fra en lokal avler end økologiske gulerødder fra Spanien!
Derfor er vi meget optagede af at anvende råvarer med lokalt islæt. Hos os kan du godt få lammekølle fra Videbæk, æblemost fra Ringkøbing osv.
Derudover tilbyder vi kvalitetsvine fra hele verden fra Sigurd Müllers Vinhandel.
Morgenmaden står klar til dig
Morgenmaden er dagens kickstarter. Der er altid friskbagte rundstykker og rugbrød, juice, forskellige mælkeprodukter, pålæg, hjemmelavet syltetøj og honning fra lokal biavler, oste og naturligvis kaffe og the.
Ofte finder du også hjemmebagte langtidshævede boller samt hjemmerørt yoghurt med bær. Prøv også vores egen müsli!
…god morgen!
Det fleksible køkken
Smag er så forskellig, det ved vi. Der er også forskellige krav og holdninger til den kost, vores gæster ønsker og har brug for.
Derfor ser vi os selv som “Det fleksible køkken”, og fleksibilitet er også evnen og viljen til at præstere spændende mad – hver dag.
Vi tager gerne hensyn til ønsker fra personer med specielle kostvaner, og sætter en ære i at tilbyde lækre retter, hvor der fx er taget hensyn til diabetikere, allergikere, vegetarer og hvilke smag og holdinger, vi ellers kan fornøje os med, som en udfordring.
Det tager vores fleksible køkken som en opgave, vi skal fordybe os i og honorerer, så du kommer igen og igen og stiller os nye opgaver.