Vores køkken
Når du besøger os, sørger vi for, at du udelukkende får god og sund, dansk mad, som giver energi og velvære.
Når du besøger os, sørger vi for, at du udelukkende får god og sund, dansk mad, som giver energi og velvære til de mange timer, du skal tilbringe med at modtage mental føde fra foredragsholdere og undervisere.
Vores køkken er moderne og velindrettet, og vi har en holdning i forhold til indkøb og leverandører, der sikrer, at vi altid og udelukkende anvender gode og friske råvarer.
Hvis du har spørgsmål til forplejning under møder, kurser og konferencer, så tøv ikke med at tage kontakt til os.
Vi er medlem af Regional Madkultur og anvender tit og gerne lokale råvarer, så du også får en smagsprøve af egnen, hvor Laugesens Have ligger.
Ønsker du nærmere information om indhold af allergene ingredienser i vores retter, er du også altid velkommen til at spørge personalet i køkkenet – og vi tager gerne hensyn til specielle kostvaner og -behov.
Menukort / Vinkort på Laugesens Have
Se hvad vores køkken tilbyder netop nu
Altid gode og friske råvarer
Vi har udvalgt vores leverandører med omhu, så vi ved, at vi altid kan stole på vores levering og ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Vi anvender økologiske produkter i hele det omfang, det er muligt. Vi er desuden meget optagede af at anvende råvarer med lokalt islæt. Således får vi friske fisk fra Hvide Sande, lækkert kød fra Slagter Sørensen i Videbæk, krondyr fra en lokal vildtfarm ved Spjald, og listen er lang.
Vi tilbyder desuden et bredt udvalg af kvalitetsvine fra hele verden fra Sigurd Müllers Vinhandel.


Morgenmaden står klar til dig
Morgenmad er dagens kickstarter. Der er altid frisk brød, frisk juice og masser af forskelligt pålæg, syltetøj og ost.
Vi tilbereder gerne “English Breakfast” og har du brug for fiber, står der forskellige kornprodukter, der nok skal få din mave på arbejde.
…god morgen!
Det fleksible køkken
Smag er så forskellig, det ved vi. Der er også forskellige krav og holdninger til den kost, vores gæster ønsker og har brug for.
Derfor ser vi os selv som “Det fleksible køkken”, og fleksibilitet er også evnen og viljen til at præstere spændende mad – hver dag.
Vi tager gerne hensyn til ønsker fra personer med specielle kostvaner, og sætter en ære i at tilbyde lækre retter, hvor der fx er taget hensyn til diabetikere, allergikere, vegetarer og hvilke smag og holdinger, vi ellers kan fornøje os med, som en udfordring.
Det tager vores fleksible køkken som en opgave, vi skal fordybe os i og honorerer, så du kommer igen og igen og stiller os nye opgaver.
I øvrigt er vi medlem af Regional Madkultur, som betyder endnu bedre råvarer fra lokale producenter.
